• Fototapete exakt nach Maß
  • Premiumqualität zu attraktiven Preisen
  • Umweltfreundlich (PVC-frei)

Foto van een auto op canvas

Op zoek naar een unieke manier om met je auto te pronken? Waarom laat je je eigen auto foto niet afdrukken op canvas van hoge kwaliteit? Onze auto canvas afdrukken zijn de perfecte manier om je liefde voor auto's te laten zien. Wij bieden een breed scala aan afdrukken, zodat je de perfecte auto voor jou interieur kunt kiezen. Of je nu je eigen auto foto wilt afdrukken of wilt kiezen uit een van onze vele ontwerpen, van verschillende auto merken en modellen je gaat het zeker vinden op Canvas.nl!

Einkaufsoptionen

1 Artikel

pro Seite
US classic car 1959 Adventurer tail fin abstract

1 Artikel

pro Seite

Auto op canvas

Een auto afdrukken op canvas is een creatieve manier om je auto te laten zien. Het is een alternatief voor het traditionele autofotoalbum of een fotolijstje. Hiermee kun je je eigen auto foto op canvas van hoge kwaliteit laten afdrukken of kiezen uit een van onze vele ontwerpen. Ga bijvoorbeeld voor een stoere canvas print met de afdruk van een Opel Astra erop of juist een canvas print met een audi rs6!

Je kunt ook een ontwerp kiezen dat je auto in actie laat zien. We hebben een breed scala aan ontwerpen om uit te kiezen, die allemaal op canvas kunnen worden afgedrukt.

Eigen foto van je auto op canvas

Naast ons brede aanbod aan auto's om uit te kiezen, kun je ook je eigen auto foto op canvas laten afdrukken. Dit is een geweldige manier om je auto aan vrienden en familie te laten zien. Om te beginnen upload je je favoriete auto foto en kies je de gewenste canvas grootte. Op Canvas.nl heb je keuze uit verschillende canvas formaten, denk hierbij aan grote, kleine, mini of zelfs panorama canvas prints.

Selecteer vervolgens een afwerkings optie, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een afwerkings optie waardoor je auto op canvas, buiten gebruikt kan worden! Tot slot kun je een filter op je foto toepassen, zoals een zwart-wit of sepia filter voor een nostalgisch effect. Nadat je al deze keuzes hebt gemaakt, kun je je eigen foto op canvas bestellen! 

Milieuvriendelijke canvas prints

Onze auto canvas prints worden geprint op 100% katoen dat er natuurlijk uitziet. Daarnaast is de inkt geurloos en milieuvriendelijk.

  • Met B1-brand certificering
  • Kies uit de populairste canvas formaten
  • Binnen of buiten variant
  • 100% katoen